Profal isi Prezinta Produsele din Tamplarie PVC si Aluminiu

Profal Industry SRL, companie timisoreana, manageriata de Dan Vasile Cristurean, cu sediul in Timisoara, pe Strada Ciprian Porumbescu, Nr. 96,  cu o experienta de peste 14 ani in comercializarea si montarea produselor din tamplarie pvc si aluminiu. 

Aveti un proiect care implica montarea de usi si ferestre cu geam termopan / tripan, pereti cortina sau acccesorii pentru acestea, Profal este gata sa va sara in ajutor!

Experienta de aproximativ 14 ani in producerea, comercializarea si montarea ferestrelor si usilor din PVC/AL cu geam termopan/tripan ne califica pentru realizarea oricarui tip de proiect in acest domeniu.

Indiferent de complexitatea si anvergura proiectului dumneavoastra, fie ca este un spatiu comercial , unul industrial, un mall sau o cladire rezidentiala avem solutii eficiente si durabile pentru dumneavoastra.

In cei 14 ani de activitate, compania noastra a ajuns una deosebit de apreciata pe segmentele de piata pe care activeaza, deoarece am raspuns cu profesionalism cerintelor tot mai exigente si diversificate ale clientilor nostri si am reusit sa facem fata cu succes acestor cereri.

Oferim masuratori si un montaj de calitate al ferestrelor si usilor din PVC si Almuniu cu geam termopan / tripan. Avem sepecialisti care sunt dispusi sa va stea la dispozitie si sa va indrume in luarea celor mai eficiente decizii in ceea ce priveste proiectul dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru www.profal.ro sectiunea tamplarie pvc si sectiunea tamplarie aluminiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *