Rent a car pentru calatorii in strainatate

Calatoresti in strainatate? In cazul in care planuiesti o deplasare in strainatate cu masina este important sa gasesti cea mai buna varianta de transport. Pentru drumuri lungi, o masina inchiriata poate fi mai avantajos de condus decat propria masina, din cateva considerente simple:

  • Ai posibilitatea de a alege modelul de masina preferat, confortabil pentru drum lung chiar si atunci cand calatoresti alaturi de un grup mai mare de persoane (familie, prieteni).
  • Nu trebuie sa te stresezi pentru a plati taxe, asigurari, deoarece aceste responsabilitati revin companiei rent a car.
  • Nu acumulezi un numar mare de kilometri propriei masini scazandu-i astfel valoarea.

Pentru calatoriile in strainatate, companiile rent a car detin masini speciale cu dotari excelente, perfecte pentru un concediu relaxant cu intreaga familie. Aceste masini sunt spatioase, oferind suficient loc pentru 7 persoane si sunt echipate perfect cu accesorii precum aer sistem de navigatie cu harta Europei.

Inchiriaza modelul ideal de masina in functie de traseul pe care ti l-ai planificat pentru o calatorie in strainatate! Astfel, nu doar ca te vei bucura de o expereinta deosebita de condus, ci si de mobilitate deoarece poti opri oricand si oriunde si sa vizitezi toate locurile in care visezi sa ajungi. Este o variant mult mai placuta decat sa calatoresti cu autocarul sau cu trenul si totodata mult mai comoda.

Iata care sunt mai apreciate modele de masini inchiriate pentru a calatori in strainatate!
MINIVAN-urile – sunt spatioase si sunt potrivite mai ales pentru concediile petrecute cu familia deoarece ofera confort unui grup de pana la 7 persoane si sunt dotate cu accesorii de ultima generatie.

Poti inchiria un minivan pentru a parcurge un traseu turistic in strainatate vizitand mai multe orase europene, de exemplu, fie ca destinatia este o zona turistica sau o zona urbana aglomerata.

SUV-urile – sunt masini potrivite mai ales pentru concediile la munte in strainatate, atat pe timpul verii, cat sip e timpul iernii, deoarece ofera siguranta si confort indiferent de conditiile de drum. Avantajul este ca avand o astfel de masina poti opta in sezonul cald chiar si pentru camping deoarece aceasta poate transporta usor o rulota.

HIBRID – sunt cele mai eficiente masini in cazul in care ti-ai propus sa vizitezi orasele europene aglomerate deoarece acestea garanteaza economie de combustibil si, in plus, sunt usor de condus, avand functii speciala pentru o manevrabilitate usoara.

Planifica din timp traseul pentru concediul in strainatate si rezerva modelul ideal de masina astfel incat sa te bucuri de cele mai bune oferte de rent a car! Pentru o oferta de inchirieri masini Timisoara, apelati la compania Novum Rent a Car.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *