Tehroind Echipamente isi Prezinta Gama de Servicii si Produse

Tehroind Echipamente SRL, companie romaneasca, localizata in sectorul 3, Str. Lucretiu Patrascanu, Nr. 16, Bucuresti,  cu o experienta de peste 8 ani in distributia de mase plastice, teflon, prelucrari mecanice, confectii metalice si alte servicii si produse conexe, distribuie produse si ofera servicii in toata Romania. 

Tehroind Echipamente : atelier de prelucrari mecanice prin aschiereMaterialele plastice sunt deosebit de utilizate in mai toate industriile din Romania.

Exista diferite tipuri de materiale in functie de nevoile si preferintele utilizatorilor: poliamida , polietilena, POM, PET, PET G, polipropilena, PVC, PTFE, PEEK, policarbonat etc..

Aceste consumabile industriale sunt distribuite de Tehroind Echipamente atat sub forma de placi, bare, tuburi sau folii (in cazul in care se aplica) sau sub forma de produs finit – la cererea beneficiarului – realizat in atelierul de prelucrari mecanice prin aschiere din cadrul companiei pe strunguri clasice sau strunguri CNC moderne.

Ex.: Prelucrare Material Plastic pe Strung CNC

Serviciile pe care Throind Echipamente SRL doreste sa le aduca in atentia dumneavoastra sunt cel de prelucrari mecanice si cel de confectii metalice.

  1. Serviciul prelucrari mecanice presupune efectuarea de operatiuni de: strunjire, frezare, gaurire si rectificare a materialelor plastice si a metalelor.

  2. Serviciul confectii metalice presupune indoirea de profile cu presa hidraulica, sudura (MMA, MIG) si debitari de diverse materiale: tabla otel, aluminiu, inox, material plastic

Cu o activitate sustinuta de peste 8 ani in sectorul confectiilor metalice si distributiei si prelucrarii de mase plastice, Tehroind Echipamente ofera aceste produse si servicii clientilor sai impreuna cu o asistenta tehnica de specialitate.

Indiferent de locatia in care va aflati, Bucuresti, Judetul Ilfov sau orice alta localitate din Romania, contactati Tehroind cu incredere, distributia produselor se realizeaza in toata Romania prin partenerii afiliati si serviciile de asemenea.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre Tehroind Echipamente, pe site-ul companiei (tehroind.ro) puteti gasi intreaga gama de produse si servicii precum si modalitati diferite de contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *